O nama

Fokus Invest je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti investiranja, izgradnje i prodaje nekretnina. Poštujući urbanistička i estetska svojstva grada, primjenjujemo savremene pristupe u projektovanju i izgradnji stambenih objekata, zadovoljavajući specifične potrebe naših korisnika. Poslujemo u skladu sa provjerenim svjetskim standardima, zbog čega sarađujemo sa najkvalitetnijim kooperantima, koji su spremni uložiti svoje iskustvo i znanje za realizaciju ovakvih projekata.

Imajući u vidu da je izbor novog životnog i radnog prostora prvenstveno zasnovan na temeljima međusobnog povjerenja, poslovna misija Fokus Investa jeste zadovoljenje potreba klijenata na području kvaliteta, funkcionalnosti i pristupačnosti naših stanova i poslovnih prostora.

Ponosni smo što standardne metode gradnje po strogim pravilima struke konstantno dograđujemo inovativnim, kako bismo uvijek ponudili najbolje. Spoj atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje i funkcionalnosti životnog prostora čine Fokus Invest stanove posebnim, a buduće vlasnike stanova i poslovnih prostora zadovoljnim kupcima i budućim vlasnicima nekretnina.